Grattis Tova! :DGrattis underbara Tova på din15 års dag! :D ♥
Hoppas du har fått en hejdundrande bra dag idag, med många presenter och gratulationer! :)

plugg...

Tjoo! var ett tag sedan, men kan la skylla på att vi har liite prov nu i veckan och andra saker veckan därpå.. :( men det är inte någon speciell bortförklaring XP har la suttit i mitt rum och ''studerat'' min underbara Engelska bok och även kollat in grammatiken :) vi har 2 engelska prov imon och på tisdasg och som pricken över i:et så har vi fått ett fysik prov på fredagen :D Livet leker! Nää... men ja känner att det sitter ganska bra i huvudet, frågan är om det håller tills imon :D Nu börjar X faktor så jag ska fortsätta med det så ses vi!
 
Bara en random bild på mig själv :P 

Hänt den sista tiden :)

Tjenare! Mobil blogg blir det nu :) Bloggen har sett bättre ut men har haft fullt upp med skola och allt annat som har kommit i vägen. För ett tag sedan så engagerade vår familj en återträff för några familjer som också har adopterat barn från Kina och vi hade det jätte trevligt en helg!

För en vecka sedan var det skoljoggen och ja och Tova sprang klassikern, 1 mil, inte dåligt!
Igår var ja med Nel-Li och Tova, skulle dra till Liseberg och lyssna på Kapten röd, men vädret tillåt inte det.. så vi drog hem till mig och hade det skojj ändå, så Tova testade på Cinamon Challenge! "Fem av fem toast, kanon kul"
och idag drog ja ner till stan med mamma och letade efter skor och jacka men istället kom en vinröd sjal och en brun stor plånbok hem ifrån Gina, så ja är nöjd med dagen köp!

Nu blev detta inlägget långt, men såhär har mitt liv sett ut den senaste tiden 
lånade den andra bilden ifrån moa :) 


Fin dag med Moa och Sara
Tjenixen! :) Idag e det måndagen den 3:e september och värsta fina sommarvädret ute, men ändå har man gått och blivit helt förkyld! :( men det stoppar inte lilla mig att sticka ner till Mignon med Moa och Sara för en underbar dag efter skolan :P Vi träffade även på några till och snackade lite med de (Y) 

Har som sagt blivit förkyld och inte direkt så skojj nu när det händer lite saker i helgen och även veckan därpå, så man får ju hoppas på att det går över, eftersom att varje gång ja blir sjuk så brukar det vara ett tag :O 

Men just nu ska ja äta hamburgare med mycket löök som tydligen hjälper när man e sjuk XP och även kollar jag på en ny serie 90210 som e super bra! har börjat tröttna lite på The O.C så tänkte att ja börjar glo på en annan ♥
Nää, ska börja äta nu så att ja hinner bli klar innan Robinson börjar! ♥
 (e en aaaaaning seg när det gäller att äta mat) 

RSS 2.0