Bada o sola!

image description
en bild som Nel-Li tog igår när ja, tova, sara och Moa stack ner och solade och även badade, så kom Fille o Nel-Li förbi och tog några underbara bilder på oss :3 ♥

Hejsan alla godingar! ♥

just nu sitter ja o lyssnar på fett möjsig sommarmusik! ska snart sticka ner till Sara, vi ska nämligen sticka ner till damernas och sola lite och även bada ;) vi får se hur det blir med det! :) har redan badat ganska många gånger redan (fett skönt e det i vattnet, så ni som inte har bädat än, passa på nu när det e fint väder) och man vill ju inte bada varje da lixom ;) eller!? haha! 

Nää men nu måste ja göra mig iordning, Sara väntar nog på att ja ska komma! :) ♥ ses mina små sockerbitar!

Välkommen sommaren!

image description
Bilden e tagen av Moa ♥

Hejsan! :) kan börja att säga att idag har sommaren börjat! Det har varit så varm o skönt (21°) att man har kunnat gå med bara linne och shorts. Så vi alla tjejer: Sara, Moa, Emma, Nel-Li, Tova o ja stack ner till kurtinen och grillade hamburgare och spelade kubb m.m. så jättemysig kväll och ett toppenbra slut på en underbar lång helg.

Så nu har vi värkligen välkommnat sommaren hem till Sverige (nu får vi bara hoppas att vi får ett fortsatt underbart väder) men imon är det skola igen och bak till vanliga rutiner, men inte ska man vara ledsen för det.. det är ju bara ungefär 19 dagar! kvar i skolan om man bortser helger och lov.
men nu ska ja nog knyta mig för kvällen så får ni ha en underbar kväll! :3 ♥ Pöss på er!

Härlig vecka! :)Halloj, vart ett litet tag sedan man bloggade ;) men pallar inte spendera all min tid med att sitta och blogga o blogga.. utan händer det något roligt så skriver ja såklart det här ♥ (inte för att det har hänt ngt speciellt ida, men hade tänkt att sammanfatta min underbara vecka)

Så ja... vart ska ja börja? :3 Nää... men har vart och åkt segway med Nel-Li för ett tag sedan och ja kan säga att det inte alls var så lätt som man hade trott, men fett sköjj asså! hade den inte vart så dyr skulle ja köpt en (Y) 
Sedan har ja vart med massa med kompisar och kollat film, bakat massa med sötsaker och mycket mycket mer! ♥ Så denna veckan har varit super! (Y) 

Hade också uppvisning igen för Almersskolan för Tema veckan som vi hade i skolan för några veckor sedan... fett skojj var det ♥ men ändå en aning pinsamt ;) ♥ Men varrå man får ju bjuda på sig lite och när man blir äldre så kommer man tänka på det här som ett possetiv upplevelse. 
Igår var ja, Noomi och Mamma inne i kungsmässan och kollade på en skolavslutningsklänning 32 dagar kvar av 8:an!!! OMG :3 och jag har hittat en som ja verkligen tycker super mycket om :) ♥ värt varenda slant (Y) så nu behöver man inte tänkta mer på det.

Aaa... nu ska ja inte skriva så mycket mer men denna veckan har varit helt enkelt grym och nästa vecka blir fett chill ändå! knappt ngt plugg alls eller så, mest massa studiebesök och sånt ♥ Men nu ska ja ner och käka ngt gott! :3 som Noomi och mamma har gjort (Y) 

Armband från Spanien!

image description
Fick ett hur-snyggt-som-helst-armband ifrån Moa, när hon var borta i Spanien. Älskar det ♥

image description
HAHA kolla det lilla trolololololl-trollet i bakgrunder XP

Hej alla mina underbara! :) just nu har ja Svenska, inte så mycket att säga om det. Men ida har ja SO-prov, alltid lika roligt kan ja säga ;) Igår var ja en stund med Tova med, fett mysgit var det :) vi åt lite muffins, och göttade oss i solen, kan det blir mycket bättre undrar man? Ida annars hade ja inte tänkt att göra något speciellt, håller vädret fast hade ja tänkt att sticka ut och fota lite, finns så mycket man kan hitta att fota på, nu när det nästan är sommar! ♥

Nää nu måste ja fortsätta med att plugga på SO:n hehe ♥

I'm back! ;)


Tre helt underbara bilder som jag har tagit för ett tag sedan i skolan :)

Tjosan! Efter en lång, lååång paus har jag äntligen bestämt mig för att börja blogga igen. Har fixat en ny design, inte värsta grejen, men helt enkel och simpel tycker ja ♥ Ska lixom försöka blogga så ofta som möjligt och även lägga ut lite mer roligare bilder.. om man säger så :) 

Tja.. ida har ja inte gjort så mycket, mest chillat typ, vart i kyrkan ida... ganska segt var det, om ja ska va ärlig ;) hehe, nää och imon börjar skolan igen! Alltid lika kul att gå upp tidigt 
Men nu ska ja gå och knyta mig för ida, vill inte direkt se ut som ett monster imon HAHA ;D

RSS 2.0