Härlig vecka! :)Halloj, vart ett litet tag sedan man bloggade ;) men pallar inte spendera all min tid med att sitta och blogga o blogga.. utan händer det något roligt så skriver ja såklart det här ♥ (inte för att det har hänt ngt speciellt ida, men hade tänkt att sammanfatta min underbara vecka)

Så ja... vart ska ja börja? :3 Nää... men har vart och åkt segway med Nel-Li för ett tag sedan och ja kan säga att det inte alls var så lätt som man hade trott, men fett sköjj asså! hade den inte vart så dyr skulle ja köpt en (Y) 
Sedan har ja vart med massa med kompisar och kollat film, bakat massa med sötsaker och mycket mycket mer! ♥ Så denna veckan har varit super! (Y) 

Hade också uppvisning igen för Almersskolan för Tema veckan som vi hade i skolan för några veckor sedan... fett skojj var det ♥ men ändå en aning pinsamt ;) ♥ Men varrå man får ju bjuda på sig lite och när man blir äldre så kommer man tänka på det här som ett possetiv upplevelse. 
Igår var ja, Noomi och Mamma inne i kungsmässan och kollade på en skolavslutningsklänning 32 dagar kvar av 8:an!!! OMG :3 och jag har hittat en som ja verkligen tycker super mycket om :) ♥ värt varenda slant (Y) så nu behöver man inte tänkta mer på det.

Aaa... nu ska ja inte skriva så mycket mer men denna veckan har varit helt enkelt grym och nästa vecka blir fett chill ändå! knappt ngt plugg alls eller så, mest massa studiebesök och sånt ♥ Men nu ska ja ner och käka ngt gott! :3 som Noomi och mamma har gjort (Y) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0